joi, 24 februarie 2011

Inima sa-ti fie binecuvantata ,cu multa dragoste
INIMA sa-ti fie binecuvantata cu multa DRAGOSTE
--------------------------------------------------

"Iubirea? Ce-i iubirea? se gândea el. Iubirea stă în calea morţii. Iubirea este viaţă. Tot, tot ce înţeleg, înţeleg numai pentru că iubesc. Tot ce există, există pentru că iubesc. Totul e legat numai de iubire. Iubirea este Dumnezeu şi, când mori, înseamnă că tu, o părticică din iubire, te întorci la izvorul veşnic al tuturor lucrurilor."

Nu uita niciodată
---------------------

Faptul ca trăieşti nu a fost ideea ta, şi că respiri n-a fost hotărârea ta.
Faptul că trăieşti a fost ideea Altcuiva şi că respiri - darul Lui pentru tine.
Nimeni nu gândeşte, nu simte, nu se manifestă ca tine, nimeni nu zâmbeşte aşa cum tocmai o faci.
Nimeni nu vede cerul cum îl vezi tu, şi nimeni nu ştie tot ce ştii tu.
Faţa ta n-o mai are nimeni pe acest pământ şi ochii ăştia îi ai doar tu.
Eşti bogat, şi bogăţia ta nu sunt banii tăi, ci viaţa ta!
Nimeni nu trăieşte ca tine! Tu eşti dorit, nu eşti un rod al întâmplării, o toană a naturii, fie că-ţi cânţi viaţa în diezi sau în bemoli, Eşti un gând al lui Dumnezeu, şi încă unul genial!
Tu eşti tu!


"Bucuria de a iubi"
---------------------

Atunci când iubeşti, eşti plin de bucurie. Când nu poţi iubi, nu ai cum să fii fericit. Bucuria este o funcţie a iubirii, o umbră a acesteia. Ea urmează pretutindeni iubirea.
De aceea, deschideţi-vă din ce în ce mai mult faţă de iubire şi veţi deveni din ce în ce mai fericiţi. Nu va trebui să vă intereseze dacă iubirea vă este returnată sau nu; acest lucru nu are nici cea mai mică importanţă.

Fericirea urmează pretutindeni iubirea, indiferent dacă aceasta din urmă este returnată sau nu sau dacă celălalt îi răspunde cu aceeaşi monedă. În aceasta constă rezultatul iubirii, în faptul că valoarea ei este intrinsecă. Ea nu depinde de răspunsul celuilalt, ci va aparţine în intregime dumneavoastră. Nu contează nici pe cine iubiţi: poate fi un câine, o pisică, o piatră sau un copac.
Aşezaţi-vă lângă o stâncă, cu o atitudine plină de iubire. Purtaţi un mic dialog. Sărutaţi piatra şi aşezaţi-vă pe ea. Simţiţi-vă una cu ea, şi dintr-o dată veţi simţi un val de energie dublată de o bucurie imensă. Poate că nu piatra v-a răspuns la iubirea dumneavoastră - sau poate că a facut-o, dar acest lucru nu are nici o importanţă. Cert este că iubirea dumneavoastră a generat acest val de fericire. Cine iubeşte este fericit.

De întelegeţi acest secret, puteţi fi fericit 24 de ore pe zi. Dacă sunteţi plin de iubire timp de 24 de ore pe zi, fără să mai depindeţi de un obiect al iubirii, veţi deveni din ce în ce mai independent, căci veţi putea iubi fără ca cineva să fie de faţă. Veţi putea iubi chiar şi golul din jurul vostru. Chiar dacă sunteţi singur în cameră, veţi umple întreaga cameră de iubirea voastră. Chiar dacă vă aflaţi într-o închisoare, o vei putea transforma instantaneu într-un templu. În clipa în care o vei umple cu iubire, ea nu va mai fi o închisoare. Invers, un templu poate deveni o închisoare dacă nu este umplut cu iubire.