marți, 9 august 2011

Monologul lui Dumnezeu

                        
                                       Monologul lui Dumnezeu

“-M-am uitat la tine cand te-ai trezit de dimineata. Asteptam sa-mi spui doua trei cuvinte, multumindu-Mi pentru cele ce ti s-au intamplat, cerandu-Mi parerea pentru cele ce urma sa le faci astazi.
Am observat ca erai mult prea preocupat ca sa-ti cauti haine potrivite pentru a merge la serviciu..Speram sa gasesti cateva clipe ca sa-Mi spui : Buna dimineata! Dar erai mult prea ocupat.Prea ocupat pentru a vedea ca-ti sunt alaturi, ca am surprins pentru tine cerul cu culori si cant de pasarele. Pacat ca nu ai observat nici atunci prezenta Mea.Te-am privit plecand grabit spre serviciu si iar am asteptat. Presupun ca fiind atat de ocupat, nu ai avut timp nici atunci sa-Mi spui doua vorbe.Cand te intorceai de la munca, ti-am vazut oboseala  si ti-am trimis o ploaie marunta care sa-ti alunge stresul acumulat. Am crezut ca facandu-ti aceastaplacere iti vei aduce aminte de Mine.In schimb, suparat, M-ai injurat.Doream atat de mult sa-Mi vorbesti. Oricum ziua era, inca, lunga!Ai pornit televizorul si in timp ce urmareai programul preferat, Eu am asteptat.Ai cinat apoi cu ai tai si tot nu ti-ai adus aminte de Mine.Vazandu-te atat de obosit, am inteles tacerea ta si am stins splendoarea cerului ca sa te poti odihni, dar nu te-am lasat in bezna. Am lasat veghetoripentru tine o multime de stele. Era asa de frumos, pacat ca n-ai observat… Dar nu conteaza! Poate chiar nu ti-ai dat seama ca Eu sunt aici pentru tine.Am mai multa rabdare decat poti sa-ti imaginezi tu vreodata..Vreau sa ti-o arat, pentru ca si tu, la randul tau, sa o arati celor din jurul tauTe iubesc atat de mult incat te voi rabda.Acum esti pe punctul de a te trezi din nou.Nu-Mi ramane decat sa te iubesc si sa sper ca macar azi, imi vei acorda putintimp din timpul daruit tie.Ai o zi buna si minunata ca sufletul tau luminos !                                                                                         Al tau , Dumnezeu.”
Dumnezeu asteapta de la noi un semn, o rugaminte , El doreste sa comunice cu noi si sa ne ajute….Avem noi gandul la El si la sprijinul ce ni-l ofera neconditionat?Ne gandim noi la Cel care s-a sacrificat pe Cruce ca noi sa avem inca o sansa de a ne salva sufletele?Este vina noastra daca lucrurile nu merg bine in viata…asa cum ne-am dori. Uitam, neglijam iar si iar…sa apelam la Cel care este singurul nostru sprijin , ajutor si salvare.Iarta-ne Doamne si fie-ti mila de noi!